visste du dette om meg #2

09.12.2014 kl. 16:02 · Visste du at

Har jo allerede skrevet ett slik innlegg, men fikk ganske bra respons på det så da tenkte jeg å lage ett til. Som jeg skrev i det forrige, som du kan finne >her<, så synes jeg det er gøy å lese sånne selv - så why not make another one! 

- Noe av det beste jeg vet er helt klart nystekt brød med pålegg. Mange ser på brød som kjedelig men jeg er så glad i det - og det har nok noe med at jeg og mitt forvrengte syn på mat ser på brød som ''usunt''. 
-Som jeg nevnte over så har jeg ett lite forvrengt syn på mat. Jeg er altså klar over det, og vet jo hva som egentlig er bra osv. Vanskelig å forklare - men er jeg i en periode der jeg er flink å trene så får jeg dårlig samvittighet for å spise brødskive med hvitost, og det er jo absolutt ikke noe ''nei-mat'', selvfølgelig i moderate mengder. Men på en annenside når jeg ikke trener så kan jeg spise en plate med melkesjokolade å ikke tenke over det en gang så det er noe som ikke er helt bra her. Er som sagt klar over det så vil ikke si at jeg har noen særlig forstyrrelse av noe slag da. 
-Noe som irriterer meg sykt er mennesker som klager på folk som velger å ha en sunn livsstil, velger å lage ''sunne varianter'' av julekaker og som har valgt å gjøre sånne ting for sin egen del. Når ble det å ta vare på seg selv en dårlig ting? Hvorfor skal andre mennesker legge seg bort i andre sine valg? Spis gjerne vanlig marsipan dekket i melkesjokolade - men respekter også andre som vil lage en sunnere variant av marsipan dekket i mørk sjokolade. Og selvfølgelig motsatt også.

- Jeg har helt syk reiselyst. Tenker på det her hver eneste dag, hvor deilig har det ikke vært å hatt så masse penger at en bare kunne tatt seg en weekend i New York en helg, eller en uke i Hellas - helt uplanlagt. Ahh, drømmen. 
- Planene mine etter ungdomsskolen var egentlig å gå medier og kommunikasjon. Det ble ikke slik da jeg ikke ville flytte fra foreldrene mine når alt kom til alt, men flyttet ut før jeg ble 18 år alikevell.
- Jeg blir egentlig sykt fort brun, men for et år siden fikk jeg en hudsykdom som gjør at jeg har fått helt sykt mange pigmentflekker over hele kroppen. Dette gjør at jeg ikke lenger vil sole meg, fordi da blir flekkene mer synlige.
- Har alltid hatt telefonskrekk. Ringer det et nummer som jeg ikke har lagret ignorer jeg det bare for så sjekke det opp etter en stund. Gjelder også å snakke i telefonen. Må jeg ta en viktig samtale med noen drøyer jeg det, desverre, så lenge jeg kan. 

- Jeg er egentlig naturlig blond. Nye mennesker jeg møter blir ofte overrasket over dette, utrolig nok. Natulig har jeg en kommunegrå hårfarge, noe jeg synes er gørr kjedelig. Kunne tenkt meg å bli blond igjen da, med en mørkere bunn. Vi får se!
- Å omtale ting som kleint er noe jeg gjør heeele tiden, men når det er sagt så må jeg være den minst ''kleine'' personen du kan møte. Om jeg først har gjort meg til latter for noen overdriver jeg som regel og gjør det til en eeenda større sak - og ler selvfølgelig av det selv. Synes dette er en ganske god egenskap egentlig. 
- Musikksmaken min. Ja det er ett kapittel for seg selv. Jeg har så sykt spredd musikksmak, og jeg hører på alt fra Frank Sinatra til La Coka Nostra, så ja. Har aldri vært så fan av typ listemusikk, men det har jo endret seg både positivt og negativt i de siste årene da. 

Det var vertfall de tingene jeg kom på nå! Håper det var litt interessant å lese? 

visste du dette om meg #1

23.11.2014 kl. 17:13 · Visste du at

Synes slike innlegg er så spennendes å lese om andre, så tenkte jeg kunne skrive et selv!

- Jeg tok min første tatovering når jeg var 16 år, som bestod av to store roser og fødselsdatoen til mamma og pappa i romertall. Den har jeg på underarmen like ved håndleddet.
- Jeg meldte meg Idol i år, men droppa det fordi jeg rett og slett er pynglete når det kommer til sånn.
- Det beste jeg kan spise av snacks er yoghurtnøtter. Har så sykt cravings på det nesten heletiden. Det samme gjelder egentlig sjokolademelk. Synn det ikke er så økonomisk i lengden..
Jeg har tjent mine egne penger siden var veldig liten, og har også derfor hatt den friheten til å kjøpe meg ting når jeg har hatt lyst på noe. Angrer jo selvfølgelig på det nå da, tenk om jeg hadde hatt alle de pengene på en konto nå?
Jeg er helt sykt mobilavgengig. Der. Jeg sa det.. Det er vel egentlig mer en uvane enn en avhengighet men. Jeg sjekker iphonen min heletiden selv om jeg vet at det ikke har skjedd noe spesielt på de 5 minuttene den lå helt rolig. Blir nesten flau. 
Jeg er helt sykt følsom. Det er vel en blanding av empati, sympati og at jeg har arvet tårekanalene til både mamma og pappa. Det er faktisk så ille at vennene mine ler av meg når jeg først starter, for det er liksom ikke små tårer. Blir ofte liggendes å hulke av forskjellige filmer og serier som egentlig ikke er å gråte av. Sist gang jeg hadde ett sånn utbrudd var vel når jeg så siste episode av sesong 2 av The Killing. Skal ikke røpe noe for noen, men jeg tror hjertet mitt knuste.. Typen min som også griner ofte av filmer (sorry..), lå der og bare lo av meg - noe som er forståelig. 


- Jeg har både EM og VM sølvmedalje i dansegrenen Boogie Woogie, og det er jeg faktisk veldig stolt over. Du kan se en film fra en World Cup i Italia >her
Jeg er kanskje tidenes mest fjerne person. Det er direkte pinelig noen ganger. Jeg kan oppfatte at en person snakker til meg, men hva h*n sier er helt borte og jeg får ikke med meg en eneste ting. Noe annet som ofte skjer er når jeg er på butikken eller står i kø for eksempel. Da drifter jeg ofte heeelt bort i min egen verden og når det er min tur eller de i kassen sier hva prisen blir står jeg der som et spørsmålstegn og skjønner ingen ting. Glad jeg ofte har med meg venner når det her skjer - for viss ikke hadde det vært så forferdelig kleint. 
Det her er også en litt pinlig fakta, men jeg får veldig ''hang-ups'' på diverse mennesker noen ganger. Det er sånn om jeg leser en blogg med en person som har veldig lik humor som meg eller som jeg føler er veldig kul så får jeg på en måte så syke ønsker om at den personen var bestevennen min om du skjønner? Håper virkelig ikke dette bare er meg? For eksempel Julie Bergan er en sånn person. Altså hun virker som en sykt fet person i mine øyner, og hadde seriøst ønsket at hun var vennen min. Off det her ble kleint. Håper seriøst hun ser det her og tar kontakt så vi kan bli bff's, for jeg er faktisk jævlig kul. 
Jeg krangler veldig mye med foreldrene mine, fordi jeg har så sterke meninger om alt hele tiden (sorry, you know i love you both). Men jeg ser også på både mamma og pappa som noen av mine beste venner for vi har så utrolig teit humor. Tror det er ingen i hele verden som er så teit som jeg og mamma når vi først får latterkrampe OM du ser bort i fra meg og pappa - vi tar virkelig kaka. 

Noe du kjenner deg igjen i, eller ikke visste?

Hanne Slette.

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente som bor i Oslo. Bloggen min handler om hverdagen min, sminke, trening og kosthold og alle sånne jentegreier. På nyåret skal jeg starte på Adam og Eva skolen og skal utdanne meg som frisør. Håper du liker det du leser!

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • Antrekk
 • Festligheter
 • Fotografi
 • Hår
 • Inspirasjon
 • Julesnakk
 • Konkurranse
 • Livet
 • Mat
 • Salg
 • Sammarbeid
 • Sminke
 • Spørsmål
 • Trening
 • Visste du at
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  www.elisebear.blogg.no

  Annonser

  Flag Counter

  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits