christmas times

23.12.2014 kl. 14:46 · Julesnakk

I morgen dere, da er kvelden her! God mat, pakker og familie. Nå vil jo julekvelden bli litt spesiell for min del, siden det er første gang vi feirer uten at mamma og pappa er sammen. Så da blir det to julekvelder, men det klager vi jo ikke på. Alle har det bra, å da kan en ikke be om noe særlig mye mer! Våknet alt for sent av at kjæresten ringte, koselig. Jeg fikk stått opp og ordnet meg så ringte telefonen en gang til. Det viste seg å være Manpower, som hooker andre opp med jobbintervjuer. De hadde en stilling på SATS/Elexia de mente passet meg midt i blinken og jeg ble selvfølgelig supergira. Har jo gått alt for lenge uten jobb nå. Det triste i det her er at stillingen var en 100% stilling, og det egner seg jo ikke når jeg blir student fra nyåret. Trist, men jeg har alikevell fått litt nytt håp til denne jobbsøkingsprosessen jeg har hatt nå. Hun som ringte meg skulle ringe så fort de fant en stilling som passet meg som var deltid, så nå må jeg bare holde meg oppdatert. I går var jeg og Kristine ute å spiste på Napoli, alltid hyggelig å catche opp med folk! Vi har planlagt å ta en tur i bakken når jeg først er hjemme, deet ser jeg utrolig nok veldig fram til.


Åh se så stor lille Zelda har blitt. Vertfall i forhånd til hvordan hun var sist jeg så henne, hehe. Dere får ha en fin lille julaften! 

shoes all the way

22.12.2014 kl. 23:21 · Sammarbeid

//annonse

Jeg har i mange mange år vært det jeg selv vil kalle sko-avhengig. Dette tipper jeg at jeg ikke er alene om, eller hva sier dere jenter? Har ikke telling på hvor mange converse, vans osv jeg har hatt oppgjennom tidene. I det siste har jeg fått så utrolig lyst på et par med primeboots - jeg tipper alle jenter drømmer om ett par. Har lenge vurdert å kjøpe de men jeg må nok vente med det en liten stund til økonomien tillater meg det. Men det betyr ikke at jeg ikke kan drømme meg bort med å se på de, og da klikker jeg meg inn på denne siden her. Eshoes har så mange fine modeller og de har også litt salg på klassikere som converse og på gummistøvlene fra Ilse Jacobsen som jeg synes er utrolig fine. 
 

Primebootsene kan du finne her - kjempestort utvalg av de fleste modellene. 

Hadde heller ikke takket nei til ett par hver av disse, tror nesten jeg må slå til på ett av parene altså. Du finner hele utvalget av disse her

Så hva sier dere jenter? Skal vi gå til innkjøp av ett nytt par med sko til oss selv som en liten nyttårsgave? Det skal jeg iallefall jeg! De fører også merker som Birkenstock, Dr. Martens og New Balance. 

home for christmas

21.12.2014 kl. 14:35 · Julesnakk

Hei! Har vært helt elendig til å oppdatere bloggen i det siste, men koselig å se at det faktisk er noen som klikker seg inn her likevell! Nå har jeg allerede vært hjemme i noen dager og har fått med meg både ett juleball og en tacokveld! Gårkvelden endte i litt av en snurr for noen av oss, spesielt kjære Thea som hadde klare meninger om at både jeg og Elise måtte lære oss å drikke. Vi vil vel kanskje si motsatt, men det får nå være så! Var i allefall en sykt hyggelig kveld, og sixpacken fikk vertfall trent seg! Nå sitter jeg og slapper av og nyter det jeg faktisk vil kalle juleferie! Siden jeg blir student snart så skal jeg lade opp batteriene og nyte julen. Gleder meg til flere festligheter med mennesker jeg ellers ikke ser så mye av. Spiste en koselig frokost med Elise tidligere i dag♥ Nå skal jeg bare slappe av med serier og alt annet som hører julen til. For øyeblikket surrer Frustrerte Fruer på skjermen, herregud jeg elsker den serien. Ha en koselig juletid! 

update

17.12.2014 kl. 22:13 · Livet

Wææ, nå er det bare en uke til julekvelden - allerede!!! Tiden går fort må jeg si. Jeg skal hjem til bygda allerede i morgen, så da er jeg så heldig å få med meg juleballet til noen av vennene mine. Det blir såå hyggelig å møte folk igjen, er en god stund siden nå kan du si. Blir ikke minst godt å komme hjem å se familien min og kattene mine. *craycraycatwoman*. Har brukt mesteparten av dagen til å vaske og rydde leiligheten noe som var på høy tid. Godt å ha det gjort i allefall! Vinneren av konkurransen er forresten kåret, gratulerer til Anne Lene. Du har fått mail! 

just one of those days

12.12.2014 kl. 18:48 · Livet

Det her er en sånn dag hvor jeg våknet alt for seint, venta med å spise frokost til klokka var typ fem og det eneste som stoppa meg i å fortsette spisinga da var at kjæresten ringte og fikk humøret opp vertfall ti hakk. Spiste så middag beståendes av brødskive, litt yohgurtnøtter og p-max. Og planene mine for ikveld? Vel, jeg må gå på Coop Mega fordi de er de eneste som har cheese hearts her i nærheten. Jepp, en sånn dag. Det er vel ikke bare jeg som våkner og har en helt forferdelig følelse, der du har tidenes største klump inni deg og ikke skjønner hvorfor. Hadde det ikke vært for den telefonsamtalen hadde jeg sikkert alt vært i sengs, ferdig ordnet med Gossip Girl maraton på G. Heldigvis skal jeg klare å holde meg i sofaen til jeg skal legge meg. Med Gossip Girl på skjermen, naturligvis. I morgen har jeg heldigvis planer. Overbevist om at et menneske må ha noe å stå opp til hver dag skal en ha det bra. 

vaniljekaffe

11.12.2014 kl. 14:45 · Sammarbeid

Som den kaffe-elskeren jeg er liker jeg og eksprimentere med kaffen min, slev om det er lite som slår en kopp svart kaffe om morgenen. Ut over dagen får jeg alltid cravings på noe søtt, og i dag fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage kaffen til en liten dessert. Utfallet ble noe som minner meg om en cappuccino med ett hint av vanilje og kanet. 

1 kopp nytraktet kaffe
1 scoop One Whey Vanilla White Chocolate
1/2 ts kanel

Jeg putter alt i shakeren min, og rister til pulveret er løst opp. Smaken minnet meg til og med litt om Pumpkin Spice latte fra Starbucks, bare ikke så alt for søt. Dette burde du virkelig prøve! Husk også å delta på konkurransen min her

fram med parkasen

10.12.2014 kl. 15:49 · Livet

I dag gjorde jeg nok et tappert forsøk med å komme meg opp det jeg annser som tidlig - nemlig i ni - halv ti tiden. Jeg våknet, sjekka mobilen og skulle bare ligge litt til og sovnet selvfølgelig igjen. Våknet igjen en time senere, og tenkte det var helt okei. I går kom jeg meg opp i ni-tiden men sovnet alikevell ikke før tre-tiden i natt så jeg undrer om jeg må ty til noen sterkere middler for å få meg i søvn (neida mamma♥). Etterhvert fikk jeg sumla meg i meg en frokost å tok på meg parkasen min å spaserte en tur i den fine sola. Veldig deilig å få rørt litt på seg selv om det ikke blir direkte trening! Det skal sies at selv om solen titter frem merker jeg godt vi er i desember måned, brr. 


Jakken er fra Jeane Blush, som jeg har hatt i mange år nå! Utrolig god og varm, bra jakke til en billig pris. Er heller ikke ekte pels, noe jeg ser på som et stort pluss. Noen som har fått med seg at pelsfarm-diskusjonene har blusset opp igjen de siste dagene? Arg, blir så provosert av det hun Sandra Borch skriver i kronikken hun delte i dag, men er vel akkurat det hun prøver på - om ikke må hun være dum. Kanskje hun tok til fornuft, ikke vet jeg, men jeg finner den ikke igjen. Flaks jeg ikke er en journalist og dette er en blogg jeg kan yttre mine meninger på og drite i Vær Varsom-plakaten, ass. Ha en fin dag da, og ikke glem å delta i konkurransen min som du finner her

konkurranse; fitnessguru

09.12.2014 kl. 23:42 · Konkurranse

//sammarbeid

Snart er det nytt år - og det betyr også nye muligheter. Jeg tenker det er mange der ute som har store planer om å starte å trene etter nyttår siden det er mange som setter seg det som nyttårsforsett. Mange invisterer da i dyre treningsklær, sko og diverse kosttilskudd. Da ryker det fort med mange kroner, og kanskje en stor del av pengene går på frakt og kjipe tollavgifter. Da har jeg en god nyhet til deg - fitnessguru kjører nemlig på med fri frakt ut året, så her gjelder det å tenke lurt og være litt i forkant så har du kanskje fyllt opp skapet med de kosttilskuddene du skulle ønske allerede på starten av 2015? Du burde også sjekke ut de smarte løsningene fitnessguru har på siden sin. Kanskje målet ditt er å bygge muskler? Eller bare få ett bedre kosthold? Sjekk ut de forskjellige alternativene de har her

I denne anledning så vil jeg gi bort noen porsonspakker med OneAmino med smaken av eple, pære og jordbær! Alt du trenger å gjøre er å skrive at du er med og legge igjen epost-adressen din i kommentarfeltet. For større sjangse kan du dele innlegget med den del-knappen lenger ned i innlegget. Husk da å skriv ''delt'' sammen med eposten din - så jeg kan sjekke hvem som faktisk har delt eller ikke. Vinneren blir kåret mandag neste uke, altså den 15. desember. Lykke til! 


visste du dette om meg #2

09.12.2014 kl. 16:02 · Visste du at

Har jo allerede skrevet ett slik innlegg, men fikk ganske bra respons på det så da tenkte jeg å lage ett til. Som jeg skrev i det forrige, som du kan finne >her<, så synes jeg det er gøy å lese sånne selv - så why not make another one! 

- Noe av det beste jeg vet er helt klart nystekt brød med pålegg. Mange ser på brød som kjedelig men jeg er så glad i det - og det har nok noe med at jeg og mitt forvrengte syn på mat ser på brød som ''usunt''. 
-Som jeg nevnte over så har jeg ett lite forvrengt syn på mat. Jeg er altså klar over det, og vet jo hva som egentlig er bra osv. Vanskelig å forklare - men er jeg i en periode der jeg er flink å trene så får jeg dårlig samvittighet for å spise brødskive med hvitost, og det er jo absolutt ikke noe ''nei-mat'', selvfølgelig i moderate mengder. Men på en annenside når jeg ikke trener så kan jeg spise en plate med melkesjokolade å ikke tenke over det en gang så det er noe som ikke er helt bra her. Er som sagt klar over det så vil ikke si at jeg har noen særlig forstyrrelse av noe slag da. 
-Noe som irriterer meg sykt er mennesker som klager på folk som velger å ha en sunn livsstil, velger å lage ''sunne varianter'' av julekaker og som har valgt å gjøre sånne ting for sin egen del. Når ble det å ta vare på seg selv en dårlig ting? Hvorfor skal andre mennesker legge seg bort i andre sine valg? Spis gjerne vanlig marsipan dekket i melkesjokolade - men respekter også andre som vil lage en sunnere variant av marsipan dekket i mørk sjokolade. Og selvfølgelig motsatt også.

- Jeg har helt syk reiselyst. Tenker på det her hver eneste dag, hvor deilig har det ikke vært å hatt så masse penger at en bare kunne tatt seg en weekend i New York en helg, eller en uke i Hellas - helt uplanlagt. Ahh, drømmen. 
- Planene mine etter ungdomsskolen var egentlig å gå medier og kommunikasjon. Det ble ikke slik da jeg ikke ville flytte fra foreldrene mine når alt kom til alt, men flyttet ut før jeg ble 18 år alikevell.
- Jeg blir egentlig sykt fort brun, men for et år siden fikk jeg en hudsykdom som gjør at jeg har fått helt sykt mange pigmentflekker over hele kroppen. Dette gjør at jeg ikke lenger vil sole meg, fordi da blir flekkene mer synlige.
- Har alltid hatt telefonskrekk. Ringer det et nummer som jeg ikke har lagret ignorer jeg det bare for så sjekke det opp etter en stund. Gjelder også å snakke i telefonen. Må jeg ta en viktig samtale med noen drøyer jeg det, desverre, så lenge jeg kan. 

- Jeg er egentlig naturlig blond. Nye mennesker jeg møter blir ofte overrasket over dette, utrolig nok. Natulig har jeg en kommunegrå hårfarge, noe jeg synes er gørr kjedelig. Kunne tenkt meg å bli blond igjen da, med en mørkere bunn. Vi får se!
- Å omtale ting som kleint er noe jeg gjør heeele tiden, men når det er sagt så må jeg være den minst ''kleine'' personen du kan møte. Om jeg først har gjort meg til latter for noen overdriver jeg som regel og gjør det til en eeenda større sak - og ler selvfølgelig av det selv. Synes dette er en ganske god egenskap egentlig. 
- Musikksmaken min. Ja det er ett kapittel for seg selv. Jeg har så sykt spredd musikksmak, og jeg hører på alt fra Frank Sinatra til La Coka Nostra, så ja. Har aldri vært så fan av typ listemusikk, men det har jo endret seg både positivt og negativt i de siste årene da. 

Det var vertfall de tingene jeg kom på nå! Håper det var litt interessant å lese? 

out for a run

08.12.2014 kl. 19:03 · Trening

I dag tenkte jeg at jeg skulle ta meg en joggetur nede i kjelleren på Bislett - and so i did. Haha, blir flau å tenke på hvor dårlig form jeg faktisk er for tiden. Etter nyttår skal jeg bli flinkere til å trene. Alle sier vel det hvert eneste år, men jeg har egentlig ikke noe valg siden jeg sliter både med ryggen min og kneene mine. Når det er sagt så liker jeg å trene da, må bare finne igjen rutinene mine! 

Er du flink til å trene? 

sunday funday

07.12.2014 kl. 21:39 · Livet

Dette har vært en typisk søndag - altså helt rolig. Våknet alt for seint i dag men det er jo egentlig helt okei denne ene dagen i uka. Har bare slappet av med god mat og godis framfor tven i hele kveld sammen med kjæresten min, noe som alltid er like koslig. I morgen er det mandag igjen og har tenkt å starte uka med en treningsøkt. Det er alt for lenge siden sist, så det blir godt å få rørt litt på skrotten!

today's apparel

06.12.2014 kl. 14:49 · Antrekk

Åh, er det noe jeg elsker så er det når solen er lav på himmelen. Det tror jeg alle jeg kjenner kan skrive under på stemmer, hehe. I dag måtte jeg utnytte dette, så jeg tok med meg kameraet og fikk knipset noen bilder. Senere i dag skal jeg gå litt rundt i byen med jobbsøknader. Er egentlig litt trist jeg ikke har fått jobb enda, var så sikker jeg skulle få jobb med en gang jeg flyttet hit siden jeg har endel erfaring. Det går ikke alltid som en har tenkt, men jeg skal ikke gi meg med søkinga enda uansett - må jo ha jobb selv om jeg skal gå på skole. 


Herregud, bare se på det fine lyset! Haha, ble utrolig klein der jeg stod med selvutløseren og folk gikk forbi men jeg måtte bare drite litt i det - og det ble veldig verdt det. 

fredagskveld

05.12.2014 kl. 20:40 · Livet

Så var fredagen og ikke minst helgen her igjen. Er det noe jeg gleder meg til er når jeg starter på skolen igjen og helg faktisk betyr helg. Nå er jo hver dag helg - eller hver dag hverdag om du skjønner hva jeg mener, altså ingen skille mellom hverdag og helg. I kveld blir det nok en typisk fredag uansett, med idol på skjermen, sjokolade i godteriskåla og i armkroken til typen. Kan jo ikke klage da?

Du får ha en kjempefin kveld! 

christmasnails

05.12.2014 kl. 15:10 · Sminke

Rødt, gull, sølv, glitter og stas er vel stikkordene når det kommer til pynting i julen. Har selv ikke pyntet leiligheten til jul, men neilene mine fikk en liten juleboost over seg i dag. Lakket de røde med ett lite innslag av sølv og glitter - så nå er de klare for julens festligheter!Utrolig uvandt da, med røde neiler. Peier som regel å safe det litt med pasteller og slik - men jul er det jo bare en gang i året sier de! Har du neilene klare til jul? 

#girlsnight

05.12.2014 kl. 12:53 · Festligheter

I gårkveld var jeg sammen med Marie og Ingebjørg på et foto-event i sammarbeid mellom Stylista, Olympus og FotoVideo - og som vi kosa oss! Det ble servert champagne og vi fikk munche innpå så mye sushi vi ville, og da kan det vel ikke bli noe annet en bra? Ettervert surra vi oss opp i fotobutikken og vi fikk prøvd mange forskjellige objektiver på kameraene våres. Du kan tro vi fotoentusiastene ble liiiitt overgira der vi sto med linser til en verdi av to månedslønner? Det ble en utrolig hyggelig kveld og jeg er kjempeglad jeg tok turen dit med disse fine jentene ♥ 


Fikk jo naturligvis også tatt endel bilder med linsene på mitt eget kamerahus, gøy. Jeg og Marie ble på slutten fotografert av en profesjonell, og de bildene får vi på mail i løpet av dagen - noe som blir utrooolig spennendes! Du kan også sjekke innlegget til Marie >her<. Ha en fin fredag!

lunch it up

04.12.2014 kl. 14:39 · Sammarbeid

Det sies at frokost er det viktigeste måltidet om dagen - og det skal jeg ikke diskutere imot. Selv elsker jeg frokost og jeg våkner alltid sulten. Men det betyr ikke at de andre måltidene på dagen ikke er viktig. Vi trenger påfyll for å fortsette på de daglige gjøremålene. Både en frokost- og lunchfavoritt har jo i alle år vært havregrøten. Likevell er det mange som sliter med å få ned grøten fordi den har en kjedelig smak. Personlig elsker jeg å mikse og trikse med grøten.

I det siste har jeg blandet i et proteinpulver fra Fitnessguru i selve grøten, og jeg elsker smaken grøten får! Jeg koker opp melk, vann og havregrynet. Så i de siste kokeminuttene tar jeg oppi 15g pulver med smaken Vanilla White Chocolate


Grøten får en helt annen smak, og mere kremete konsistens - noe jeg er veldig fan av. Topper også med litt musli og banan bare for det lille ekstra. Fitnessguru har også mange andre proteinpulver og jeg er også veldig glad i smaken Kiwi Yoghurt. Si ifra om du prøver det samme, da! 

christmas vibes

02.12.2014 kl. 18:27 · Julesnakk

it's here

01.12.2014 kl. 16:00 · Julesnakk

Endelig. Nå er desember endelig kommet - og som jeg elsker den måneden! Julelys i alle gater, pepperkaker, julebrus og listen goes on. Stemningen som kommer når den første snøen faller er i allefall unik. Er så glad i snøen, og gleder meg så utrolig mye til å komme hjem til bygda å gå den første skituren denne sesongen. Ellers blir det jo selvfølgelig koselig å komme hjem til jul da og se igjen familien min! Og ikke minst alle festene som hører julen til, det ser jeg veldig fram til. Det er jo så koselig når alle kommer hjem til jul, og folk du eller ikke ser resten av året. 

Hva synes du er det beste med jula? 

Hanne Slette

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente som bor i Oslo. Bloggen min handler om hverdagen min, sminke, trening og kosthold og alle sånne jentegreier. På nyåret skal jeg starte på Adam og Eva skolen og skal utdanne meg som frisør. Håper du liker det du leser!

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • Antrekk
 • Festligheter
 • Fotografi
 • Hår
 • Inspirasjon
 • Julesnakk
 • Konkurranse
 • Livet
 • Mat
 • Salg
 • Sammarbeid
 • Sminke
 • Spørsmål
 • Trening
 • Visste du at
 • Arkiv

 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  www.elisebear.blogg.no

  Annonser

  Flag Counter

  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits