spoiled

30.11.2014 kl. 16:55 · Mat

I dag fikk jeg besøk her i Oslo av min kjære pappa og kjæresten hans. Heldig som jeg er ville de ta med meg ut på lunsh, så da tok vi turen til Cafe Laundromat ved Bislett. Guuuud så god mat de har der, og denne sandwichen skuffet ikke akkurat. Når vi var ferdig muncha ville pappa handle inn mat til meg, snill som han er. Fikk nesten dårlig samvittighet over det, men han er jo pappaen min da - som han selv sa. Så nå er kjøleskapet mitt fylt opp med melk og pålegg og masse middagsmat framover - for en god følelse. Bare seee så deilig dette her ser ut og ikke minst smakte.

Blir forresten gal av minnebrikka til kamera mitt. Det vil ikke komme opp i Finder på maccen min, bare innimellom om du skjønner. Noen som vet hvorfor det er sånn? Det tar jo hundre år lengere å få redigert bilder når jeg må sitte å fipple med det der - litt slitsomt. Så selv om jeg har tatt sikkert 10 bilder i dag, rakk jeg bare importere det over. Sånn er det med den saken. Ha en fin søndagskveld!

cheers to the weekend

28.11.2014 kl. 23:39 · Livet

...eller et glass vin på musikal må da være lov? Wow - for en fin dag dette har vært. Startet med at jeg fikk en melding av søskenbarnet mitt om jeg ville bli med å spise lunch ute, og selvfølgelig ville jeg det! Det ble heller en middag på Vapiano med både søskenbarnet mitt Emilie og tante noe som var superkoselig. Etter på vandret vi rundt i Oslo og bare tittet rundt på butikker og spiste en deilig belgisk vaffel. Haha, matvrak burde være mellomnavnet til både meg og Emilie. Senere ikveld var vi på Billy Elliot, og herregud for noen talentfulle barn. Har du ikke vært å sett den enda burde du virkelig gjøre det! Har forresten, endelig, fått kameraladeren og kitobjektivet mitt så nå blir det forhåpentligvis bedre bilder framover! Har du sett Billy Elliot? 

all time favorite #1

27.11.2014 kl. 15:02 · Sminke

- 3 L'IMPÉRATRICE -

Jeg som sikkert alle andre jenter har en favorittparfyme. Denne parfymen har hvertfall jeg lagt mitt elsk på - og tviler jeg er den eneste som bruker denne! Kjøpte den på Kicks på Glassmagasinet for 500.- noe som er veldig rimelig for en så stor flaske! Den er super jentete, men ikke for intens - og det liker vi. Husker når alle 14åringene i Norge gikk rundt og luktet som den søte Britney Spears parfymen med rosa flaske. Haha, det var tider. 

Har du en favorittparfyme? 

thursday

27.11.2014 kl. 12:47 · Livet

Jeg og kaffen min altså. Tror det her snart er en kaffeblogg, for det er nesten det eneste som skjer for tiden. Neida, så ille er det ikke! Det er bare utrolig kjedelig å få til bra bilder til bloggen når kameraladeren ligger igjen hjemme i bygda. Heldigvis kommer pappa nedover imorgen så da får jeg den mest sannsynlig! I kveld skal jeg faktisk på Highasakite og det gleder jeg meg såå til. Har hatt lyst til å sett de live sikkert siden jeg hørte de første gangen, så er litt gira på det heeeer.


Det er fortsatt sol i Oslo, og selv om det er frost på bakken - gjør det ingen ting. Gleder meg så mye til snøen kommer og kanskje aller mest til sesongens første tur på ski. Det er det ikke mye som slår. Har også some goodiegoodie news for meg selv og bloggen - høhø litt spennendes. Skriver om det when the time is up for that. Ha en fin dag!

wild eyes

26.11.2014 kl. 17:20 · Fotografi


Det var en så nydelig solnedgang i går, bare se på det her. Var deilig å gå en tur med musikk på ørene og bare se!

what I miss the most

26.11.2014 kl. 15:22 · Livet

Siden jeg har flytta til Oslo og fra vennene og familien min er det jo noe som mangler i hverdagen min. Har jo heldigvis kjæresten min her, om ikke hadde jo dette egentlig vært bare trist. Men det er noe jeg savner mer en noe annet, og det er den lille kattungen min som vi fikk hos mamma rett før jeg flytta. Siden jeg ikke har gått på skole i høst brukte jeg såå mye tid med denne søte skapningen og jeg ble så glad i hun. Du som har et kjæledyr selv vet godt hva jeg mener. Gleder meg veldig mye til å komme hjem til jul og kose på lille koseklumpen min, som sikkert ikke er så liten lenger. 

Seeee så nydlig da. Mamma ville at hun skulle hete Sussi men jeg ga henne streng beskjed om at det var uaktuelt, haha. Så hils på Zelda - det var nemlig det eneste som var aktuelt for meg.. 

time for coffee

26.11.2014 kl. 13:37 · Livet

- One hot americano - 


Er det noe jeg må ha hver eneste morgen så er det kaffe. Det er vel ikke den beste vanen å venne seg til rent helsemessig, men sånn har det nå bare blitt. Om så jeg ikke har tid til frokost, må jeg alltid ha kaffe før jeg går ut døra. Tipper jeg ikke er den eneste om den?

everyday makeup

25.11.2014 kl. 17:38 · Sminke

Tenkte jeg skulle lage et innlegg med sminken jeg bruker til hverdags. Har alltid slitt med uren hud, og da mener virkelig uren hud. Før brydde jeg meg ikke så mye om hvor jeg kjøpte sminken min og det gikk for det meste i enten alt for lys eller for mørk foundation fra de vanlige ''billigmerkene''. Når jeg bytta ut de foundationene med litt dyrere, merket jeg fort forskjell på huden min, og det er jeg så glad for. Det er absolutt verdt pengene - iallefall i hodet mitt! 

1// Pudder som lukter en blanding av melon og blomstrer, looove it. 2// Denne blushen ser kanskje helt crazy ut, men den blir sååå fin på. 3// Denne maskaraen har jeg brukt så lenge jeg kan huske, den passer meg veldig bra. 4// Dette er min favoritt councealer. Jeg har prøvd både Time Balm sin og YSL sin, men ingen av de slår denne. 5// Terracottapudderet er helt nytt i sminkemappa mi, men angrer ikke på at jeg kjøpte det. Legger seg utrolig nok veldig naturlig selv om jeg er sykt lys i huden. 6// Chanel Valumiere Aqua er foundationen jeg bruker for øyeblikket. Den dekker akkurat sånn jeg liker det, og den lukter også heeeelt fantastisk. 

Bruker du noe av det samme? 

girl in oslo

25.11.2014 kl. 13:47 · Livet

For et herlig vær det var fra morgenen av i dag! Ikke at det var så utrolig mange varmegrader, men sola gjør noe med humøret uansett. Dagene føles jo så utrolig korte i denne mørketiden, men sånn er vel det bare. Håper på det fortsetter å være sol framover, er så koselig når solen ligger lavt på himmelen. 


Var ute å luftet Nikesene mine istad og jeg virkelig elsker de skoene. De er for det første utrolig gode å gå med, noe annet en converse for å si det sånn. For det andre så ser de jo sykt fine ut, da. Spør du meg iallefall! For det tredje så... Nei kommer ikke på mere, men fine er de vertfall. Har du noen favorittsko? 

go home

24.11.2014 kl. 22:31 · Livet

let's talk about food

24.11.2014 kl. 17:52 · Mat

Denne uken har jeg tenkt å være litt flink og har derfor satt opp en liten matplan for meg selv. Det er utrolig lett å ''glemme'' å spise middag når du bor alene. Selv om jeg er sulten og har lyst på noe egentlig mesteparten av tiden, så er det å lage ordentlig middag ett lite ork. Jeg skal også få litt skikk på det jeg spiser ellers også. La meg si det på en annen måte - slutte å spise all den sjokoladen hele tiden. For er det noe jeg er svak for, så er det akkurat det. Det har ikke akkurat hjulpet på at den nermeste dagligvarebutikken har hatt 200gramsplater på tilbud til 20 kroner en stund nå for å si det sånn. Ikke bare er det usunt for kroppen men jeg merker det så godt på huden min, desverre. Så for å gjøre det lettere for meg selv denne uken har jeg laget denne planen å gå ut ifra!

Tviler jeg blir å følge den hundre prosent selvfølgelig, er jo ikke hver dag jeg er hjemme heller. Men uansett så har jeg vertfall noen ideer til hva jeg kan spise når jeg skal ut å handle til middagen. Ser det går mye i kylling osv. men det er jo sånn det blir når du lager middag til maks to personer, for ting går jo ut på dato etterhvert. I dag sto jo kyllingwraps på menyen, og det ble det jammen meg! Bytta ut smøreosten med noen skiver med ost, og putta på salat istedefor agurk og paprika - men det ble utrolig digg og ikke minst lett å lage! 
Noen som bor alene og har noen smarte matoppskrifter å komme med? 

riktig start på dagen

24.11.2014 kl. 14:02 · Mat

Elsker å starte dagen i senga med en kopp kaffe og en god frokost, samtidig som jeg oppdaterer meg på hva som har skjedd på sosialemedier siden jeg sovna i gårkveld. I dag var en sånn morgen, og jeg sitter enda i senga med kaffekoppen. Ser utrolig nok at sola er oppe å skinner i Oslo i dag! Det gleder meg nå som det er så kalt ute - uten at snøen har kommet. Har hørt rykter om at det har snødd masse hjemme der jeg kommer fra, så er litt småsjalu på akkurat det. Får bare håpe den kommer hit også snart!
Naturell yoghurt med musli og appelsin gjorde susen i dag. Ha en fin dag!

visste du dette om meg #1

23.11.2014 kl. 17:13 · Visste du at

Synes slike innlegg er så spennendes å lese om andre, så tenkte jeg kunne skrive et selv!

- Jeg tok min første tatovering når jeg var 16 år, som bestod av to store roser og fødselsdatoen til mamma og pappa i romertall. Den har jeg på underarmen like ved håndleddet.
- Jeg meldte meg Idol i år, men droppa det fordi jeg rett og slett er pynglete når det kommer til sånn.
- Det beste jeg kan spise av snacks er yoghurtnøtter. Har så sykt cravings på det nesten heletiden. Det samme gjelder egentlig sjokolademelk. Synn det ikke er så økonomisk i lengden..
Jeg har tjent mine egne penger siden var veldig liten, og har også derfor hatt den friheten til å kjøpe meg ting når jeg har hatt lyst på noe. Angrer jo selvfølgelig på det nå da, tenk om jeg hadde hatt alle de pengene på en konto nå?
Jeg er helt sykt mobilavgengig. Der. Jeg sa det.. Det er vel egentlig mer en uvane enn en avhengighet men. Jeg sjekker iphonen min heletiden selv om jeg vet at det ikke har skjedd noe spesielt på de 5 minuttene den lå helt rolig. Blir nesten flau. 
Jeg er helt sykt følsom. Det er vel en blanding av empati, sympati og at jeg har arvet tårekanalene til både mamma og pappa. Det er faktisk så ille at vennene mine ler av meg når jeg først starter, for det er liksom ikke små tårer. Blir ofte liggendes å hulke av forskjellige filmer og serier som egentlig ikke er å gråte av. Sist gang jeg hadde ett sånn utbrudd var vel når jeg så siste episode av sesong 2 av The Killing. Skal ikke røpe noe for noen, men jeg tror hjertet mitt knuste.. Typen min som også griner ofte av filmer (sorry..), lå der og bare lo av meg - noe som er forståelig. 


- Jeg har både EM og VM sølvmedalje i dansegrenen Boogie Woogie, og det er jeg faktisk veldig stolt over. Du kan se en film fra en World Cup i Italia >her
Jeg er kanskje tidenes mest fjerne person. Det er direkte pinelig noen ganger. Jeg kan oppfatte at en person snakker til meg, men hva h*n sier er helt borte og jeg får ikke med meg en eneste ting. Noe annet som ofte skjer er når jeg er på butikken eller står i kø for eksempel. Da drifter jeg ofte heeelt bort i min egen verden og når det er min tur eller de i kassen sier hva prisen blir står jeg der som et spørsmålstegn og skjønner ingen ting. Glad jeg ofte har med meg venner når det her skjer - for viss ikke hadde det vært så forferdelig kleint. 
Det her er også en litt pinlig fakta, men jeg får veldig ''hang-ups'' på diverse mennesker noen ganger. Det er sånn om jeg leser en blogg med en person som har veldig lik humor som meg eller som jeg føler er veldig kul så får jeg på en måte så syke ønsker om at den personen var bestevennen min om du skjønner? Håper virkelig ikke dette bare er meg? For eksempel Julie Bergan er en sånn person. Altså hun virker som en sykt fet person i mine øyner, og hadde seriøst ønsket at hun var vennen min. Off det her ble kleint. Håper seriøst hun ser det her og tar kontakt så vi kan bli bff's, for jeg er faktisk jævlig kul. 
Jeg krangler veldig mye med foreldrene mine, fordi jeg har så sterke meninger om alt hele tiden (sorry, you know i love you both). Men jeg ser også på både mamma og pappa som noen av mine beste venner for vi har så utrolig teit humor. Tror det er ingen i hele verden som er så teit som jeg og mamma når vi først får latterkrampe OM du ser bort i fra meg og pappa - vi tar virkelig kaka. 

Noe du kjenner deg igjen i, eller ikke visste?

breakfast at tiffany's

23.11.2014 kl. 13:27 · Mat

God morgen! Eller, jeg har faktisk vært oppe en stund allerede da. Som jeg nevnte i går så har jeg besøk i helgen så da ble det en liten tur ut i går. Det ble jo mest at vi gikk rundt omkring og lurte på hvor vi skulle, og endte tilslutt med å traske hjem igjen til meg. I dag våknet vi jo relativt tidlig så da gikk vi på Godt Brød og spiste en god frokost før guttene reiste opp til Ullevål for å se cupfinalen. På tur hjem sjekket jeg instagram og kom tilfeldigvis over at endel bloggere skulle ha klessalg på Hendrix, så da måtte jeg jo gå en tur innom der også! Haha, det var vel kanskje noe av det kleinere jeg har gjort men.. Søte jenter da!

Dagens frokost på Godt Brød leverte i allefall. Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, er jo tross alt søndag! 

mornings like this

22.11.2014 kl. 14:54 · Livet

Elsker morgener med minst tre kopper kaffe og der jeg har tid til å sminke meg så sakte jeg bare vil. I dag var en sånn morgen, og den hadde vært ganske bra hadde det ikke vært for de som bor over meg. Altså de er hyggelige folk, men jeg ligger oppe til rundt fire på natta fordi de spiller så høy musikk. Så våkner jeg igjen da rundt ti-elleve tida, for da er det tydeligvis på tide å blaste annlegget igjen. De får også brannalarmen til å gå annenhver dag og det lyser rødt neonlys fra vinduet deres. Uten om det, som jeg sa, veldig hyggelige mennesker. Nå burde jeg ta fatt på dagens gjøremål. Får faktisk besøk i dag av noen gamle klassekamerater, så må shine leiligheten litt. Eller, er vel oppvasken som må taes. #livetutenoppvaskmaskin

Vinduskarmen fungerer bra til sminkebord enn så lenge! Du får ha en fin dag.

hva heter du på instagram?

21.11.2014 kl. 20:43 · Livet

- Follow me here -

Her er noen av bildene jeg har publisert på instagram den siste tiden. Følg meg gjerne, jeg heter hanneslette. Hva heter du på instagram? 

timeout

21.11.2014 kl. 17:54 · Livet

Er det noe jeg setter stor pris på er det å gå på kafe alene. Det høres kanskje litt merkelig ut, men idag tok jeg med meg den nyeste utgaven av Elle å satte meg ned med en kaffe og et nysmurt rundstykke. Dagene uten jobb er ganske lange, så å gjøre litt sånne ting har mye å si for at jeg ikke skal bli helt deprimert. Etter det gikk jeg en tur oppover Bogstadveien og bare kikket. Synes det er så koselig med julepynten i gatene, selv om det enda ikke er desember. Har faktisk ikke drukket julebrus eller spist peppekaker enda. Vil jo ikke ta bort gleden med det før det faktisk er ''lov'', men det er jeg vel ikke alene om? Det har også kommet en ny to-etasjes parfymeri i Bogstadveien, Douglas, og de hadde åpning idag! Dette viste jeg ingenting om før mannen i døra ga meg 40% rabatt på en valgfri vare, og den muligheten kunne jeg ikke la gå fra meg. Får skrive litt mer om det senere!


Seee så koselig!! Kjenner jeg begynner å glede meg til jul. Har du vært innom Douglas idag? 

wanties

20.11.2014 kl. 16:35 · Inspirasjon


1// Chanel 2.55 må være den ultimate drømmeveska for hver en jente. Har siklet så mye på den i den siste tiden, synn jeg mest sansynelig aldri kommer til å kjøpe den siden priser er skyhigh. 2// Disse Acne Pistol skoene står også høyt på ønskelista. Kanskje aller mest har jeg lyst på de med for inni, så jeg kan holde meg varm om vinteren. 3// Eeeelsker denne dype rødbrune fargen! Ganske sikker på at den heter 573. 4// Iphone 6, sølv. Hva mere skal jeg si? Har så lyst på denne, men har ikke samvittighet til å bruke penger på denne før jeg faktisk trenger ny. 5// Denne genseren fra By Malene Birger er så utrolig deilig. Hadde cardiganen før, men solgte den desverre. 

lazy morning

20.11.2014 kl. 13:32 · Livet

Hei! Hadde blitt veldig glad om du kunne trykket >HER<.

Er det en ting som er positivt med det å ikke ha noe spesielle planer en dag er at om jeg forsover meg, går det helt fint. Jeg får jo selfølgelig veldig dårlig samvittighet når jeg våkner så sykt seint, men sånn er det bare. Det kjipeste er jo at jeg går glipp av så mye dagslys. Fra og med nyttår må jeg få inn en bra soverutine, for da starter jeg jo på skolen igjen! Gleder meg bare mer og mer når jeg tenker over det. Det blir jo selvfølgelig rart og begynne i en klasse der jeg ikke kjenner noen, men det ser jeg bare på som positivt. Om det er noen som skal gå Adam og Eva skolen fra januar, og tilfeldigvis leser dette - ta gjerne kontakt! 

makeup update; chanel

19.11.2014 kl. 16:56 · Sminke

Jeg både misliker og liker de gangene i året når all sminken min går tom, og jeg må oppdatere hele sminkemappen min. Det er ikke noe tvil om at jeg er glad i å sminke meg og dolle meg opp. En annen ting det ikke er noe tvil om er at sminke er kostbart - og der kommer den siden ved oppdateringen jeg ikke liker. Men når du først har kjøpt nytt varer det heldigvis en god stund! Både foundationen, pudderet og blushen min sang på siste verset idag tidelig så det var ikke tvil om at her måtte det noe nytt til. Prøvde dette pudderet hos en veninne for en stund siden og ble ganske forelsket. Både foundationen og pudderet lukter så utrolig godt!! Har foundationen i den lyseste fargen (hello there, ice queen), og pudderet i fargen N°30. 

redhead

15.11.2014 kl. 15:17 · Hår

I det siste har jeg bare hatt mer og mer lyst til å farge håret mitt rødt igjen. For nesten to år siden hadde jeg ''rihanna-rødt'' hår, og likte det såååå godt. Ulempen med å farge håret rødt er at om jeg så finner ut at jeg vil bli blond så vil håret mitt både være gult å rosa før den stund - for ikke å glemme slitt og jævli. For å si det sånn; been there, done that! Så googla jeg litt og fant fram en type glossycream som pleier håret samtidig som den etterlater pigmenter i håret. Siden jeg har såpass litt og trørt hår, og jeg for under to måneder siden bleka håret mitt satt fargen seg sykt bra. Den vaskes ut etter et par vasker, eller så kan du velge å putte i mere av denne kremen. Den fungerer litt som en kur på måten du påfører den i håret, og skyller den ut igjen. 

Love it. Farget bunnen ganske dypt brun, og brukte kremen i lengdene. Den skal vel egentlig bare sitte i i typ 3 minutter, men jeg lar den være i i rundt en time bare for å få den til å sitte. Den heter Revlon Nutri Color Creme og jeg har fargen 500 om du ville gjøre det samme! 

happy chica

13.11.2014 kl. 20:10 · Livet

For en sykt følelse jeg har inni meg nå. Vet ikke om det skyldes at jeg spiste den herligste Crêpen med jordbær og nutella istad eller om det er det faktum at jeg kom inn på Adam og Eva skolen idag. En god blanding kan nok stemme! Hadde intervju idag og herregud jeg gleder meg sååå masse. For det første så er skolen helt sykt fin. Når det er sakt tror jeg ikke jeg har skjønt enda at dette faktisk er starten på hva jeg innerst inne alltid har drømt om. For hvilken jente har ikke drømt om å for eksempel kunne style noen på for eks. Oslo fashionweek? Jeg ser på dette som en veldig god mulighet til å få oppleve akkurat det. Men det står jo på mine egne skuldrer, gir jeg det jeg kan vet jeg at jeg kan få sånne muligheter. Wiii. Skolen starter den 6. januar, så nå er det bare å glede seg for denne frøkna i allefall! 

Herregud sier jeg bare. Du har sikkert hørt om Creperie de Mari? Jeg stakk innom den som ligger i torggata idag, såå deilig. Kaffen derimot, not so good. Håper du får en fin kveld! Og gratulerer til meg? 

new in: jumpsuit

12.11.2014 kl. 22:37 · Antrekk

Idag gikk jeg og trasket rundt i byen for å finne noen nye ting til garderoben min. Fikk med meg noen godbiter og ikke minst denne jumpsuiten fra h&m. Er det ett plagg som i mine øyner var kjærlighet ved første blikk, så er det denne! Så enkel men likevell elegant. Kan brukes til både hverdag og fest, etter som hvordan du styler resten. Så den første gang på bloggen til Eirin, og er så glad jeg kjøpte den idag. Materialistiske gleder, altså. 


Nå må jeg forte meg og fikse meg litt, så stikkert jeg til typen for natten. I morgen skal jeg på skoleintervju, faktisk! Jeg har bestemt meg for å gå Adam og Eva skolen, og bli frisør. Så da gjennstår det egentlig bare at de sier at jeg får plassen imorgen, så blir jeg student fra januar. Får håpe på det beste! Wish me luck. 

random Q&A's

12.11.2014 kl. 20:52 · Spørsmål

Kan du sove uten dyne? Jeg kan vel det, men foretrekker med!
Tror du ekskjærester kan være venner? Ja det er ikke alltid det skal være et problem, så lenge det ikke går utover et annet forhold.
Hva var det første du tenkte på idag tidlig? Nå skal du høre. Sovna ikke før halv seks idag tidlig, men bestemte meg for at jeg skulle opp rundt ni-tida uansett så jeg fikk sovne igjen i kveld. Så det første jeg tenkte på idag tidlig når jeg våknet var vel ''faen''. For da var klokken halv elleve, skjønner du.
Noe som plager deg akkurat nå? Ja det er veldig mye sånn egentlig. Prøver likevell å ikke tenke så mye på det da.

Hvis du kunne drikke kun en ting resten av livet, hva ville det vært? Hjernen sier vann, hjertet sier pepsi max.
Når var sist du ville dra til en person? Haha... Jeg er ikke voldelig av meg, men personer, spesielt da jenter, som brenger og dytter på konserter får meg til å ville dra de til.
Hva var det siste du gråt for? Hmm, det husker jeg ikke. Det må da være en bra ting?! 
Har du noen gang mottatt en veldig lang unnskylding? Ja det har jeg. 
Drikker du kaffe? Ja, jeg elsker svart kaffe. 
Har du ketchup på pommes frites? Ja masse. Og majones da ofc. Junk skal ikke være sunt vettu.

Tror du på karma? Nei og ja. 
Hva hører du på? Akkurat nå, the tallest man on earth. 
Hvem var den siste personen som ringte deg? Dag Christian. 
Hvem skal du være med på lørdag? Tror jeg skal ut og spise med pappa! 
Hva står det på den siste meldingen du fikk? ''Det er å gå langt''. 
Siste filmen du så på kino? Tror det var The Other Woman i sommer en gang. Hvordan er håret ditt idag? Idag er håret mitt nyvasket men frisete som bare det - fordi jeg droppa rettetangen.  

                                                                                                    (..hehe, jeg som lovte meg selv - no more selfies i speilet og mobilbilder)

fall/winter inspiration

12.11.2014 kl. 13:37 · Salg

clean slate

12.11.2014 kl. 09:17 · Livet

Det er to ting jeg kan skrive under på her og nå. En - det å blogge er forbanna kleint. To - en del av meg kommer alltid til å være blogger. Okei, du kan ta den der at jeg alltid kommer til å være blogger med en klype salt, men den 18 år gamle meg er nok en liten blogger. Jeg tok og sletta alle innleggene på bloggen fordi jeg rett og slett ville ha en ny start her. En annen grunn var vel også at jeg ble like forbanna klein hver gang jeg bladde nedover innleggene og her eneste linje jeg hadde skrevet ble bare mer og mer til å bryte seg av. Skal ikke gjøre dette innlegget til et kåseri, noe alt jeg skriver har en tendens til å utarte seg til, men det er en helt annen sak! 

En annen ting som småplaget meg med innleggene jeg nå har slettet var bildene. Alle var speilbilder tatt med mobilen akkurat som over her. Har et speilreflekskamera jeg skal bli flink til å bruke! All tho, måtte ta med desse bildene over fordi livet mitt er litt rotete akkurat som gulvet på rommet mitt OG fordi jeg savner pusekatten min så sinnsykt mye. Jeg bor i Oslo, og Zelda befinner seg 4 timer med tog unna meg. Det er ganske trist, men hjelper litt at hun savner meg også da.

Sånn, da har jeg nok en gang skrevet ett kleint innlegg med masse norskfeil og dårlige bilder som jeg veit folk jeg kjenner leser. Men veit du hva? Jeg gir litt faen. Jepp, måtte bare ha med den siste settninga der for å sette prikken over kleinheten. Jammen var det en ''i'' i kleinhet også. Ha en fin dag, cya ♥

procaffeinating...

12.11.2014 kl. 04:48 · Livet

(n.) the tendency to not start anything until you've had a cup of coffee. 

Hanne Slette

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente som bor i Oslo. Bloggen min handler om hverdagen min, sminke, trening og kosthold og alle sånne jentegreier. På nyåret skal jeg starte på Adam og Eva skolen og skal utdanne meg som frisør. Håper du liker det du leser!

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • Antrekk
 • Festligheter
 • Fotografi
 • Hår
 • Inspirasjon
 • Julesnakk
 • Konkurranse
 • Livet
 • Mat
 • Salg
 • Sammarbeid
 • Sminke
 • Spørsmål
 • Trening
 • Visste du at
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  www.elisebear.blogg.no

  Annonser

  Flag Counter

  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits