just reload

06.02.2015 kl. 11:38 · Livet

Du vet når du faktisk ikke vet grunnen til du føler deg helt utmattet? Jeg våkner om morgenen og er så kvalm at jeg ikke klarer å komme meg på skolen. Resultatet av det igjen er at jeg sitter igjen med dårlig samvittighet for at du ikke får vært på skolen. En ond sirkel. Altså jeg går frisørskole og jeg koser meg virkelig der - så det er ikke snakk om skulking liksom. Jeg er faktisk skikkelig ferdig. Det kjipe med det er at jeg nok en gang besøkte legen idag - og jeg fikk det samme svaret. Alt er bra, jeg må bare slutte å bekymre meg så mye. For ja, jeg er et menneske som bekymrer meg over mye - men så skjer det også mye i livet mitt som jeg faktisk ikke bare kan ignorere. Men ikke misforstå, jeg har det veldig bra - sånn egentlig. Jeg bare tenker for mye... Vet ikke hvorfor jeg skriver dette her men noen ganger må en faktisk bare sette seg ned og få ut tankene sine.

weekend baby

10.01.2015 kl. 15:50 · Livet

Hei! Nå er det veldig lenge siden jeg har åpnet blogsoft og har vel egentlig heller ikke tenkt så mye over denne bloggen her heller. Hadde en fin jul hjemme på Dombås og var tilbake i Oslo for litt over en uke siden. Nå har jeg endelig startet på skolen og jeg ser så fram til tiden som kommer nå. Den første uken besto for det av meste teori, men det må til! Godt å få det unna vertfall. Ser utrolig mye fram til vi starter med det praktiske, blir så gøy! Følelsen jeg fikk igår når det var helg var så sykt god. Har ikke følt forskjellen på helg og ukedager på så lenge jeg vet så det var deilig å få ordentlig helg for en gangs skyld. I dag har jeg vert flink husmor og rydda og vaska klær, men det er slik som må til. Å ha en ryddlig leilighet er faktisk veldig deilig, altså. Ha en fin helg!
 

update

17.12.2014 kl. 22:13 · Livet

Wææ, nå er det bare en uke til julekvelden - allerede!!! Tiden går fort må jeg si. Jeg skal hjem til bygda allerede i morgen, så da er jeg så heldig å få med meg juleballet til noen av vennene mine. Det blir såå hyggelig å møte folk igjen, er en god stund siden nå kan du si. Blir ikke minst godt å komme hjem å se familien min og kattene mine. *craycraycatwoman*. Har brukt mesteparten av dagen til å vaske og rydde leiligheten noe som var på høy tid. Godt å ha det gjort i allefall! Vinneren av konkurransen er forresten kåret, gratulerer til Anne Lene. Du har fått mail! 

just one of those days

12.12.2014 kl. 18:48 · Livet

Det her er en sånn dag hvor jeg våknet alt for seint, venta med å spise frokost til klokka var typ fem og det eneste som stoppa meg i å fortsette spisinga da var at kjæresten ringte og fikk humøret opp vertfall ti hakk. Spiste så middag beståendes av brødskive, litt yohgurtnøtter og p-max. Og planene mine for ikveld? Vel, jeg må gå på Coop Mega fordi de er de eneste som har cheese hearts her i nærheten. Jepp, en sånn dag. Det er vel ikke bare jeg som våkner og har en helt forferdelig følelse, der du har tidenes største klump inni deg og ikke skjønner hvorfor. Hadde det ikke vært for den telefonsamtalen hadde jeg sikkert alt vært i sengs, ferdig ordnet med Gossip Girl maraton på G. Heldigvis skal jeg klare å holde meg i sofaen til jeg skal legge meg. Med Gossip Girl på skjermen, naturligvis. I morgen har jeg heldigvis planer. Overbevist om at et menneske må ha noe å stå opp til hver dag skal en ha det bra. 

fram med parkasen

10.12.2014 kl. 15:49 · Livet

I dag gjorde jeg nok et tappert forsøk med å komme meg opp det jeg annser som tidlig - nemlig i ni - halv ti tiden. Jeg våknet, sjekka mobilen og skulle bare ligge litt til og sovnet selvfølgelig igjen. Våknet igjen en time senere, og tenkte det var helt okei. I går kom jeg meg opp i ni-tiden men sovnet alikevell ikke før tre-tiden i natt så jeg undrer om jeg må ty til noen sterkere middler for å få meg i søvn (neida mamma♥). Etterhvert fikk jeg sumla meg i meg en frokost å tok på meg parkasen min å spaserte en tur i den fine sola. Veldig deilig å få rørt litt på seg selv om det ikke blir direkte trening! Det skal sies at selv om solen titter frem merker jeg godt vi er i desember måned, brr. 


Jakken er fra Jeane Blush, som jeg har hatt i mange år nå! Utrolig god og varm, bra jakke til en billig pris. Er heller ikke ekte pels, noe jeg ser på som et stort pluss. Noen som har fått med seg at pelsfarm-diskusjonene har blusset opp igjen de siste dagene? Arg, blir så provosert av det hun Sandra Borch skriver i kronikken hun delte i dag, men er vel akkurat det hun prøver på - om ikke må hun være dum. Kanskje hun tok til fornuft, ikke vet jeg, men jeg finner den ikke igjen. Flaks jeg ikke er en journalist og dette er en blogg jeg kan yttre mine meninger på og drite i Vær Varsom-plakaten, ass. Ha en fin dag da, og ikke glem å delta i konkurransen min som du finner her

sunday funday

07.12.2014 kl. 21:39 · Livet

Dette har vært en typisk søndag - altså helt rolig. Våknet alt for seint i dag men det er jo egentlig helt okei denne ene dagen i uka. Har bare slappet av med god mat og godis framfor tven i hele kveld sammen med kjæresten min, noe som alltid er like koslig. I morgen er det mandag igjen og har tenkt å starte uka med en treningsøkt. Det er alt for lenge siden sist, så det blir godt å få rørt litt på skrotten!

fredagskveld

05.12.2014 kl. 20:40 · Livet

Så var fredagen og ikke minst helgen her igjen. Er det noe jeg gleder meg til er når jeg starter på skolen igjen og helg faktisk betyr helg. Nå er jo hver dag helg - eller hver dag hverdag om du skjønner hva jeg mener, altså ingen skille mellom hverdag og helg. I kveld blir det nok en typisk fredag uansett, med idol på skjermen, sjokolade i godteriskåla og i armkroken til typen. Kan jo ikke klage da?

Du får ha en kjempefin kveld! 

cheers to the weekend

28.11.2014 kl. 23:39 · Livet

...eller et glass vin på musikal må da være lov? Wow - for en fin dag dette har vært. Startet med at jeg fikk en melding av søskenbarnet mitt om jeg ville bli med å spise lunch ute, og selvfølgelig ville jeg det! Det ble heller en middag på Vapiano med både søskenbarnet mitt Emilie og tante noe som var superkoselig. Etter på vandret vi rundt i Oslo og bare tittet rundt på butikker og spiste en deilig belgisk vaffel. Haha, matvrak burde være mellomnavnet til både meg og Emilie. Senere ikveld var vi på Billy Elliot, og herregud for noen talentfulle barn. Har du ikke vært å sett den enda burde du virkelig gjøre det! Har forresten, endelig, fått kameraladeren og kitobjektivet mitt så nå blir det forhåpentligvis bedre bilder framover! Har du sett Billy Elliot? 

thursday

27.11.2014 kl. 12:47 · Livet

Jeg og kaffen min altså. Tror det her snart er en kaffeblogg, for det er nesten det eneste som skjer for tiden. Neida, så ille er det ikke! Det er bare utrolig kjedelig å få til bra bilder til bloggen når kameraladeren ligger igjen hjemme i bygda. Heldigvis kommer pappa nedover imorgen så da får jeg den mest sannsynlig! I kveld skal jeg faktisk på Highasakite og det gleder jeg meg såå til. Har hatt lyst til å sett de live sikkert siden jeg hørte de første gangen, så er litt gira på det heeeer.


Det er fortsatt sol i Oslo, og selv om det er frost på bakken - gjør det ingen ting. Gleder meg så mye til snøen kommer og kanskje aller mest til sesongens første tur på ski. Det er det ikke mye som slår. Har også some goodiegoodie news for meg selv og bloggen - høhø litt spennendes. Skriver om det when the time is up for that. Ha en fin dag!

what I miss the most

26.11.2014 kl. 15:22 · Livet

Siden jeg har flytta til Oslo og fra vennene og familien min er det jo noe som mangler i hverdagen min. Har jo heldigvis kjæresten min her, om ikke hadde jo dette egentlig vært bare trist. Men det er noe jeg savner mer en noe annet, og det er den lille kattungen min som vi fikk hos mamma rett før jeg flytta. Siden jeg ikke har gått på skole i høst brukte jeg såå mye tid med denne søte skapningen og jeg ble så glad i hun. Du som har et kjæledyr selv vet godt hva jeg mener. Gleder meg veldig mye til å komme hjem til jul og kose på lille koseklumpen min, som sikkert ikke er så liten lenger. 

Seeee så nydlig da. Mamma ville at hun skulle hete Sussi men jeg ga henne streng beskjed om at det var uaktuelt, haha. Så hils på Zelda - det var nemlig det eneste som var aktuelt for meg.. 

time for coffee

26.11.2014 kl. 13:37 · Livet

- One hot americano - 


Er det noe jeg må ha hver eneste morgen så er det kaffe. Det er vel ikke den beste vanen å venne seg til rent helsemessig, men sånn har det nå bare blitt. Om så jeg ikke har tid til frokost, må jeg alltid ha kaffe før jeg går ut døra. Tipper jeg ikke er den eneste om den?

girl in oslo

25.11.2014 kl. 13:47 · Livet

For et herlig vær det var fra morgenen av i dag! Ikke at det var så utrolig mange varmegrader, men sola gjør noe med humøret uansett. Dagene føles jo så utrolig korte i denne mørketiden, men sånn er vel det bare. Håper på det fortsetter å være sol framover, er så koselig når solen ligger lavt på himmelen. 


Var ute å luftet Nikesene mine istad og jeg virkelig elsker de skoene. De er for det første utrolig gode å gå med, noe annet en converse for å si det sånn. For det andre så ser de jo sykt fine ut, da. Spør du meg iallefall! For det tredje så... Nei kommer ikke på mere, men fine er de vertfall. Har du noen favorittsko? 

go home

24.11.2014 kl. 22:31 · Livet

mornings like this

22.11.2014 kl. 14:54 · Livet

Elsker morgener med minst tre kopper kaffe og der jeg har tid til å sminke meg så sakte jeg bare vil. I dag var en sånn morgen, og den hadde vært ganske bra hadde det ikke vært for de som bor over meg. Altså de er hyggelige folk, men jeg ligger oppe til rundt fire på natta fordi de spiller så høy musikk. Så våkner jeg igjen da rundt ti-elleve tida, for da er det tydeligvis på tide å blaste annlegget igjen. De får også brannalarmen til å gå annenhver dag og det lyser rødt neonlys fra vinduet deres. Uten om det, som jeg sa, veldig hyggelige mennesker. Nå burde jeg ta fatt på dagens gjøremål. Får faktisk besøk i dag av noen gamle klassekamerater, så må shine leiligheten litt. Eller, er vel oppvasken som må taes. #livetutenoppvaskmaskin

Vinduskarmen fungerer bra til sminkebord enn så lenge! Du får ha en fin dag.

hva heter du på instagram?

21.11.2014 kl. 20:43 · Livet

- Follow me here -

Her er noen av bildene jeg har publisert på instagram den siste tiden. Følg meg gjerne, jeg heter hanneslette. Hva heter du på instagram? 

timeout

21.11.2014 kl. 17:54 · Livet

Er det noe jeg setter stor pris på er det å gå på kafe alene. Det høres kanskje litt merkelig ut, men idag tok jeg med meg den nyeste utgaven av Elle å satte meg ned med en kaffe og et nysmurt rundstykke. Dagene uten jobb er ganske lange, så å gjøre litt sånne ting har mye å si for at jeg ikke skal bli helt deprimert. Etter det gikk jeg en tur oppover Bogstadveien og bare kikket. Synes det er så koselig med julepynten i gatene, selv om det enda ikke er desember. Har faktisk ikke drukket julebrus eller spist peppekaker enda. Vil jo ikke ta bort gleden med det før det faktisk er ''lov'', men det er jeg vel ikke alene om? Det har også kommet en ny to-etasjes parfymeri i Bogstadveien, Douglas, og de hadde åpning idag! Dette viste jeg ingenting om før mannen i døra ga meg 40% rabatt på en valgfri vare, og den muligheten kunne jeg ikke la gå fra meg. Får skrive litt mer om det senere!


Seee så koselig!! Kjenner jeg begynner å glede meg til jul. Har du vært innom Douglas idag? 

lazy morning

20.11.2014 kl. 13:32 · Livet

Hei! Hadde blitt veldig glad om du kunne trykket >HER<.

Er det en ting som er positivt med det å ikke ha noe spesielle planer en dag er at om jeg forsover meg, går det helt fint. Jeg får jo selfølgelig veldig dårlig samvittighet når jeg våkner så sykt seint, men sånn er det bare. Det kjipeste er jo at jeg går glipp av så mye dagslys. Fra og med nyttår må jeg få inn en bra soverutine, for da starter jeg jo på skolen igjen! Gleder meg bare mer og mer når jeg tenker over det. Det blir jo selvfølgelig rart og begynne i en klasse der jeg ikke kjenner noen, men det ser jeg bare på som positivt. Om det er noen som skal gå Adam og Eva skolen fra januar, og tilfeldigvis leser dette - ta gjerne kontakt! 

happy chica

13.11.2014 kl. 20:10 · Livet

For en sykt følelse jeg har inni meg nå. Vet ikke om det skyldes at jeg spiste den herligste Crêpen med jordbær og nutella istad eller om det er det faktum at jeg kom inn på Adam og Eva skolen idag. En god blanding kan nok stemme! Hadde intervju idag og herregud jeg gleder meg sååå masse. For det første så er skolen helt sykt fin. Når det er sakt tror jeg ikke jeg har skjønt enda at dette faktisk er starten på hva jeg innerst inne alltid har drømt om. For hvilken jente har ikke drømt om å for eksempel kunne style noen på for eks. Oslo fashionweek? Jeg ser på dette som en veldig god mulighet til å få oppleve akkurat det. Men det står jo på mine egne skuldrer, gir jeg det jeg kan vet jeg at jeg kan få sånne muligheter. Wiii. Skolen starter den 6. januar, så nå er det bare å glede seg for denne frøkna i allefall! 

Herregud sier jeg bare. Du har sikkert hørt om Creperie de Mari? Jeg stakk innom den som ligger i torggata idag, såå deilig. Kaffen derimot, not so good. Håper du får en fin kveld! Og gratulerer til meg? 

clean slate

12.11.2014 kl. 09:17 · Livet

Det er to ting jeg kan skrive under på her og nå. En - det å blogge er forbanna kleint. To - en del av meg kommer alltid til å være blogger. Okei, du kan ta den der at jeg alltid kommer til å være blogger med en klype salt, men den 18 år gamle meg er nok en liten blogger. Jeg tok og sletta alle innleggene på bloggen fordi jeg rett og slett ville ha en ny start her. En annen grunn var vel også at jeg ble like forbanna klein hver gang jeg bladde nedover innleggene og her eneste linje jeg hadde skrevet ble bare mer og mer til å bryte seg av. Skal ikke gjøre dette innlegget til et kåseri, noe alt jeg skriver har en tendens til å utarte seg til, men det er en helt annen sak! 

En annen ting som småplaget meg med innleggene jeg nå har slettet var bildene. Alle var speilbilder tatt med mobilen akkurat som over her. Har et speilreflekskamera jeg skal bli flink til å bruke! All tho, måtte ta med desse bildene over fordi livet mitt er litt rotete akkurat som gulvet på rommet mitt OG fordi jeg savner pusekatten min så sinnsykt mye. Jeg bor i Oslo, og Zelda befinner seg 4 timer med tog unna meg. Det er ganske trist, men hjelper litt at hun savner meg også da.

Sånn, da har jeg nok en gang skrevet ett kleint innlegg med masse norskfeil og dårlige bilder som jeg veit folk jeg kjenner leser. Men veit du hva? Jeg gir litt faen. Jepp, måtte bare ha med den siste settninga der for å sette prikken over kleinheten. Jammen var det en ''i'' i kleinhet også. Ha en fin dag, cya ♥

procaffeinating...

12.11.2014 kl. 04:48 · Livet

(n.) the tendency to not start anything until you've had a cup of coffee. 

Hanne Slette.

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente som bor i Oslo. Bloggen min handler om hverdagen min, sminke, trening og kosthold og alle sånne jentegreier. På nyåret skal jeg starte på Adam og Eva skolen og skal utdanne meg som frisør. Håper du liker det du leser!

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • Antrekk
 • Festligheter
 • Fotografi
 • Hår
 • Inspirasjon
 • Julesnakk
 • Konkurranse
 • Livet
 • Mat
 • Salg
 • Sammarbeid
 • Sminke
 • Spørsmål
 • Trening
 • Visste du at
 • Arkiv

 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  www.elisebear.blogg.no

  Annonser

  Flag Counter

  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits