visste du dette om meg #2

09.12.2014 kl. 16:02 · Visste du at

Har jo allerede skrevet ett slik innlegg, men fikk ganske bra respons på det så da tenkte jeg å lage ett til. Som jeg skrev i det forrige, som du kan finne >her<, så synes jeg det er gøy å lese sånne selv - så why not make another one! 

- Noe av det beste jeg vet er helt klart nystekt brød med pålegg. Mange ser på brød som kjedelig men jeg er så glad i det - og det har nok noe med at jeg og mitt forvrengte syn på mat ser på brød som ''usunt''. 
-Som jeg nevnte over så har jeg ett lite forvrengt syn på mat. Jeg er altså klar over det, og vet jo hva som egentlig er bra osv. Vanskelig å forklare - men er jeg i en periode der jeg er flink å trene så får jeg dårlig samvittighet for å spise brødskive med hvitost, og det er jo absolutt ikke noe ''nei-mat'', selvfølgelig i moderate mengder. Men på en annenside når jeg ikke trener så kan jeg spise en plate med melkesjokolade å ikke tenke over det en gang så det er noe som ikke er helt bra her. Er som sagt klar over det så vil ikke si at jeg har noen særlig forstyrrelse av noe slag da. 
-Noe som irriterer meg sykt er mennesker som klager på folk som velger å ha en sunn livsstil, velger å lage ''sunne varianter'' av julekaker og som har valgt å gjøre sånne ting for sin egen del. Når ble det å ta vare på seg selv en dårlig ting? Hvorfor skal andre mennesker legge seg bort i andre sine valg? Spis gjerne vanlig marsipan dekket i melkesjokolade - men respekter også andre som vil lage en sunnere variant av marsipan dekket i mørk sjokolade. Og selvfølgelig motsatt også.

- Jeg har helt syk reiselyst. Tenker på det her hver eneste dag, hvor deilig har det ikke vært å hatt så masse penger at en bare kunne tatt seg en weekend i New York en helg, eller en uke i Hellas - helt uplanlagt. Ahh, drømmen. 
- Planene mine etter ungdomsskolen var egentlig å gå medier og kommunikasjon. Det ble ikke slik da jeg ikke ville flytte fra foreldrene mine når alt kom til alt, men flyttet ut før jeg ble 18 år alikevell.
- Jeg blir egentlig sykt fort brun, men for et år siden fikk jeg en hudsykdom som gjør at jeg har fått helt sykt mange pigmentflekker over hele kroppen. Dette gjør at jeg ikke lenger vil sole meg, fordi da blir flekkene mer synlige.
- Har alltid hatt telefonskrekk. Ringer det et nummer som jeg ikke har lagret ignorer jeg det bare for så sjekke det opp etter en stund. Gjelder også å snakke i telefonen. Må jeg ta en viktig samtale med noen drøyer jeg det, desverre, så lenge jeg kan. 

- Jeg er egentlig naturlig blond. Nye mennesker jeg møter blir ofte overrasket over dette, utrolig nok. Natulig har jeg en kommunegrå hårfarge, noe jeg synes er gørr kjedelig. Kunne tenkt meg å bli blond igjen da, med en mørkere bunn. Vi får se!
- Å omtale ting som kleint er noe jeg gjør heeele tiden, men når det er sagt så må jeg være den minst ''kleine'' personen du kan møte. Om jeg først har gjort meg til latter for noen overdriver jeg som regel og gjør det til en eeenda større sak - og ler selvfølgelig av det selv. Synes dette er en ganske god egenskap egentlig. 
- Musikksmaken min. Ja det er ett kapittel for seg selv. Jeg har så sykt spredd musikksmak, og jeg hører på alt fra Frank Sinatra til La Coka Nostra, så ja. Har aldri vært så fan av typ listemusikk, men det har jo endret seg både positivt og negativt i de siste årene da. 

Det var vertfall de tingene jeg kom på nå! Håper det var litt interessant å lese? 

Charlotte Kleven

09.12.2014 kl.16:15

så spennende å lese slike innlegg :)

kris.

09.12.2014 kl.17:05

Kul hår sveis, hvordan fikset du det?

Linda

09.12.2014 kl.18:08

fina bilder!

Hanne Slette

09.12.2014 kl.18:38

Linda: tack så mycket :)

Hanne Slette

09.12.2014 kl.18:38

Charlotte Kleven: Enig!

Elise Killi

09.12.2014 kl.20:14

God jenta<3

Hanne Slette

09.12.2014 kl.20:23

Elise Killi: Snille Elise <3

Ranveig

09.12.2014 kl.21:02

Så fin og spennande blogg!

Det var fint å " bli kjent med deg " gjennom detta innlegget :)

Ha ein fin kveld vidare!

Hanne Slette

09.12.2014 kl.21:19

Ranveig: Så hyggelig! Tusen takk, og i lige måde :-)

fjugs

09.12.2014 kl.21:22

Så fin og gjennomført blogg du har!! :-) Stå på.

Hanne Slette

09.12.2014 kl.21:25

fjugs: Åå, tusen takk!! :)

Marthe Henriksen

10.12.2014 kl.16:48

Jeg hadde også nørkt hår i fem år, før jeg gikk tilbake til min naturlige farge.. Ingen som trodde jeg var blond heller :) men du kler nok begge deler du!

Hanne Slette

10.12.2014 kl.16:50

Marthe Henriksen: Du kler det blonde veldig godt i allefall! Så hyggelig :)
www.elisebear.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Hanne Slette

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente som bor i Oslo. Bloggen min handler om hverdagen min, sminke, trening og kosthold og alle sånne jentegreier. På nyåret skal jeg starte på Adam og Eva skolen og skal utdanne meg som frisør. Håper du liker det du leser!

Kontakt: hanne_ls@hotmail.com

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • Antrekk
 • Festligheter
 • Fotografi
 • Hår
 • Inspirasjon
 • Julesnakk
 • Konkurranse
 • Livet
 • Mat
 • Salg
 • Sammarbeid
 • Sminke
 • Spørsmål
 • Trening
 • Visste du at
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  www.elisebear.blogg.no

  Annonser

  Flag Counter

  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits