visste du dette om meg #1

23.11.2014 kl. 17:13 · Visste du at

Synes slike innlegg er så spennendes å lese om andre, så tenkte jeg kunne skrive et selv!

- Jeg tok min første tatovering når jeg var 16 år, som bestod av to store roser og fødselsdatoen til mamma og pappa i romertall. Den har jeg på underarmen like ved håndleddet.
- Jeg meldte meg Idol i år, men droppa det fordi jeg rett og slett er pynglete når det kommer til sånn.
- Det beste jeg kan spise av snacks er yoghurtnøtter. Har så sykt cravings på det nesten heletiden. Det samme gjelder egentlig sjokolademelk. Synn det ikke er så økonomisk i lengden..
Jeg har tjent mine egne penger siden var veldig liten, og har også derfor hatt den friheten til å kjøpe meg ting når jeg har hatt lyst på noe. Angrer jo selvfølgelig på det nå da, tenk om jeg hadde hatt alle de pengene på en konto nå?
Jeg er helt sykt mobilavgengig. Der. Jeg sa det.. Det er vel egentlig mer en uvane enn en avhengighet men. Jeg sjekker iphonen min heletiden selv om jeg vet at det ikke har skjedd noe spesielt på de 5 minuttene den lå helt rolig. Blir nesten flau. 
Jeg er helt sykt følsom. Det er vel en blanding av empati, sympati og at jeg har arvet tårekanalene til både mamma og pappa. Det er faktisk så ille at vennene mine ler av meg når jeg først starter, for det er liksom ikke små tårer. Blir ofte liggendes å hulke av forskjellige filmer og serier som egentlig ikke er å gråte av. Sist gang jeg hadde ett sånn utbrudd var vel når jeg så siste episode av sesong 2 av The Killing. Skal ikke røpe noe for noen, men jeg tror hjertet mitt knuste.. Typen min som også griner ofte av filmer (sorry..), lå der og bare lo av meg - noe som er forståelig. 


- Jeg har både EM og VM sølvmedalje i dansegrenen Boogie Woogie, og det er jeg faktisk veldig stolt over. Du kan se en film fra en World Cup i Italia >her
Jeg er kanskje tidenes mest fjerne person. Det er direkte pinelig noen ganger. Jeg kan oppfatte at en person snakker til meg, men hva h*n sier er helt borte og jeg får ikke med meg en eneste ting. Noe annet som ofte skjer er når jeg er på butikken eller står i kø for eksempel. Da drifter jeg ofte heeelt bort i min egen verden og når det er min tur eller de i kassen sier hva prisen blir står jeg der som et spørsmålstegn og skjønner ingen ting. Glad jeg ofte har med meg venner når det her skjer - for viss ikke hadde det vært så forferdelig kleint. 
Det her er også en litt pinlig fakta, men jeg får veldig ''hang-ups'' på diverse mennesker noen ganger. Det er sånn om jeg leser en blogg med en person som har veldig lik humor som meg eller som jeg føler er veldig kul så får jeg på en måte så syke ønsker om at den personen var bestevennen min om du skjønner? Håper virkelig ikke dette bare er meg? For eksempel Julie Bergan er en sånn person. Altså hun virker som en sykt fet person i mine øyner, og hadde seriøst ønsket at hun var vennen min. Off det her ble kleint. Håper seriøst hun ser det her og tar kontakt så vi kan bli bff's, for jeg er faktisk jævlig kul. 
Jeg krangler veldig mye med foreldrene mine, fordi jeg har så sterke meninger om alt hele tiden (sorry, you know i love you both). Men jeg ser også på både mamma og pappa som noen av mine beste venner for vi har så utrolig teit humor. Tror det er ingen i hele verden som er så teit som jeg og mamma når vi først får latterkrampe OM du ser bort i fra meg og pappa - vi tar virkelig kaka. 

Noe du kjenner deg igjen i, eller ikke visste?

Maria

23.11.2014 kl.17:15

så fin blogg du har! håper du har hatt en fin helg :) hadde satt pris på om du tok en tur innom bloggen min :)

barediy

23.11.2014 kl.17:23

så herlig innlegg :) du er jo kjempekul!

Hanne Slette

23.11.2014 kl.17:25

barediy: Åå så koselig!! :)

Marta

23.11.2014 kl.21:34

super blog! :)

Hanne Slette

23.11.2014 kl.21:36

Marta: Tusen takk, så hyggelig!

MariaExpressen

23.11.2014 kl.21:46

Morsomme fakta.. Var faktisk på idolaudition selv..i 2003, kom ikke videre fordi de synes jeg såg for ung ut.

Kamilla

23.11.2014 kl.21:46

wow, kjente meg igjen i masse du skrev! Oppdaget bloggen din nå nettopp, men er VIRKELIG en blogg jeg vil følge!

Du virka helt awesome!

Julia Ekrene

23.11.2014 kl.22:00

Fin blogg!

s1ljeshverdag

23.11.2014 kl.22:24

Kjenner meg igjen i noen a de ja :)

Sara

24.11.2014 kl.06:34

Haha, kjenner meg igjen i et par av disse ja! Spesielt med å være følsom, om noe ille skjer med venner av meg kan jeg finne på å gråte av dårlig samvittighet - selv om det ikke er min feil... veldig vanskelig å venne seg av med desverre.

Hanne Slette

24.11.2014 kl.14:19

Kamilla: Nei så koselig å høre!! Tusen takk :)
www.elisebear.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Hanne Slette

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente som bor i Oslo. Bloggen min handler om hverdagen min, sminke, trening og kosthold og alle sånne jentegreier. På nyåret skal jeg starte på Adam og Eva skolen og skal utdanne meg som frisør. Håper du liker det du leser!

Kontakt: hanne_ls@hotmail.com

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • Antrekk
 • Festligheter
 • Fotografi
 • Hår
 • Inspirasjon
 • Julesnakk
 • Livet
 • Mat
 • Salg
 • Sammarbeid
 • Sminke
 • Spørsmål
 • Trening
 • Visste du at
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  www.elisebear.blogg.no

  Annonser


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits